Протестът: Темида да си свали превръзката на очите(ВИДЕО)

0

Темида в България да си свали превръзката на очите, за да види престъпниците и наложи строги наказания. Затова призоваха протестиращите, включили се в националния протест “Да спрем войната по пътищата”.

Повече от стотината души, дошли на протеста, оказаха почит към загиналите на колене с минута мълчание.

На пешеходната пътека в кв.”Орфей” след кръговото кръстовище с бул.”Раковски” се събраха близки на загиналия 23-годишен Дани и семействата на други пострадали в катастрофи. Те затвориха пътя към изхода на Хасково в посока Димитровград за половин час.

“Синът ни стана жертва във войната на пътя. Нека спасим нашите деца. Искрено се надявам законите да бъдата променени, за да няма жертви на пътя”, призова бащата на Дани Ясен Бозуков.

Джигитите на пътя нямат страх и отнемат човешки животи. Трябват по-сериозни санкции срещу тях. Знаем магистралите в какво състояние са, затова трябва да се намали скоростта по тях, категорични бяха протестиращите.

Следващото недоволство на хасковлии ще се пренесе и пред РПУ-Димитровград, за да излязат и обяснят служебните лица, пуснали виновника Юнал да избяга в Турция. Към него все още няма повдигнато обвинение виж ТУК.

Почерненото семейство благодари на всички съпричастни към тяхната трагедия.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Митничари спряха 44 380 къса нелегални цигари на Капитан Андреево(ВИДЕО)
Митничари спряха 44 380 къса нелегални цигари на Капитан Андреево(ВИДЕО)

Мъри: Моето място не е в Лудогорец
34 бона месечно разделят Мъри от Ботев

Затвори