“Продължаваме промяната” с 9-членна листа в Хасково (ВИДЕО)

0
Divel

Атанас Атанасов подаде днес в РИК-Хасково документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители на новата политическа формация “Продължаваме промяната”. Тя е 9-членна и първи в нея е бившият финансов министър, родом от Хасково, Асен Василев. Атанас Атанасов е на втората позиция, трети е Ивайло Стайков, а пети- ВиК инженерът Лозко Лозев.

След подаването на документите Атанас Атанасов коментира, че е сам, тъй като не са организирали PR акция, а останалите кандидати в момента са заети с професионалните си ангажименти, както и самият Асен Василев.

Старско

Тази коалиция е на 2-3 седмици, няма местни структури и организация, на която можем да се опрем и затова всичко правим в момента. Но досега не съм се запознал с човек, който да не ми е допаднал, посочи Атанас Атанасов.

Видяхме, че когато залагаме на професионалните политици нещата не се развиват в положителна посока и хората, които влизат в листата ни са показали в професионалния си живот, че са способни, каза още той. И посочи, че към момента не са коментирали броя мандати, които целят в Хасковския избирателен район, а да направят една “истински силна, искрена и честна кампания” и да разкажат на хората за себе си.

Желанията на всички нас са да помогнем на България и имаме възможност да застанем зад чисти хора. Общите ценности сближават хората, каза още Атанас Атанасов пред РИК-Хасково.

Ето листата на „Продължаваме Промяната“

1. Асен Васков Василев
2. Атанас Петров Атанасов
3. Ивайло Георгиев Стайков
4. Младен Тодоров Запрянов
5. Лозко Стефанов Лозев
6. Георги Атанасов Демирев
7. Светла Емилова Симидчиева
8. Христо Стефанов Стефанов
9. Мартин Калинов Антонов

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шампионът по спортна аеробика Дарина Пашова втора в листата на "Демократична България" (ВИДЕО)
Шампионът по спортна аеробика Дарина Пашова втора в листата на “Демократична България” (ВИДЕО)

Две партии отнасят глоби за непочистени плакати
Опредeлиха 27 места за агитационни материали в Хасково

Затвори