Престижно национално отличие за Нели Манолова от ОУ “Алеко Константинов”

0

Повод за гордост и радост донесе на ОУ „Алеко Константинов“ едно от талантливите му деца – Нели Манолова от 4 г клас. Тя взе участие в он-лайн етап на Деветия Национален конкурс за млади изпълнители „Песенна палитра“, организиран от община Карлово и сдружение „Арт палитра“. Нели участва в две категории „Песен на български език“ и „Песен на фолклорна основа“ и във всяка от тях е отличена с второ място.

На конкурса журира престижно деветчленно жури с председател Маргарита Хранова и членове композиторите Светослав Лобушки и Хайгашод Агасян, певицата, диригент и музикален педагог Нели Андреева, както и Луиза Карагенова, Светлана Струнджева, Асен Митев, Снежана Донева, Ганчо Гавазов – всички доказани специалисти в областта на изпълнителското изкуство.

Успоредно с професионалното жури, участниците се оценяват и от петчленно младежко жури, в което участват деца и младежи с опит и призови места от национални и международни конкурси.
Нели Манолова се подготвя за своите изяви с преподавателя по музика в ОУ „Алеко Константинов“ и неин вокален педагог Лушка Тонева и двете заедно се радват на успехите и кроят планове за нови изяви.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Близо 300 снегопочистващи машини обработват републиканските пътища
Близо 300 снегопочистващи машини обработват републиканските пътища

Мъж пострада при ПТП на пътя Димитровград-Хасково (ВИДЕО)
Мъж пострада при ПТП на пътя Димитровград-Хасково (ВИДЕО)

Затвори