ПП-ДБ в Хасково с 30 кандидати за съветници (ВИДЕО)

0

„Продължаваме промяната-Демократична България“ регистрира в ОИК-Хасково листата си с 30 кандидати за общински съветници в предстоящия на 29 октомври вот. Водач е бившият министър на културата Атанас Атанасов от ПП, втори- Деян Янев от ДБ.

Съзнателно избрахме листата ни да е от 30 кандидати, защото при нас няма пълнеж, а стойностно съдържание. Знам, че отговорността е огромна, но има много работа за вършене, заяви Атанасов и благодари за гласуваното му доверие. Той определи листата, като „цветна, като възраст, опит, професии и дори пол”, като поясни: защото включва и 10 жени- пропорция, с която малко други политически сили могат да се похвалят. Увери, че всички са доказали си в своята сфера- учители, лекари, спортисти, икономисти и др.

„Повечето от хората в листата ни с кандидати за общински съветници в Хасково нямат нужда от представяне. С нашите партньори водихме един открит диалог и разбира се, че се спускат решетки, пропорции и т.н. за подредбата, но в Хасково повечето предложения, ако изключим аз и още няколко човека, няма политически лица“, заяви Атанас Атанасов.

ПП-ДБ в Хасково с 30 кандидати за съветници (ВИДЕО)
Той отрече да е имало скандал при подреждането на листата. И определи, като опит за инсинуация и внушения въпроса морално ли е съпругата на депутата Веселин Недев да е сред кандидатите за общински съветници.

„А кое е неморалното, като работата в парламента и тази в общинския съвет нямат нищо общо?“, контрира Атанасов. И защити избора на Недева с уверенията, че тя е съществена част от успеха на фамилията, помагала на много хора в общината.

За първи път ще участвам в местни избори и за първи път ще водя такава кампания, но аз познавам града и той мен и ще ми е не по-лесно, но по нечуждо. Много съм развълнуван и нямам търпение да започне, допълни той. И отказа да конкретизира за колко места в бъдещия общински съвет на Хасково ще се борят.

Коалицията ПП-ДБ в Хасково не издига самостоятелна кандидатура за кмет на общината, като от местните й структури заявиха подкрепата си за регистрирания от Инициативен комитет, като независим, Николай Ставрев.

Ето и цялата листа:

1. Атанас Петров Атанасов
2. Деян Янков Янев
3. Инж. Златимир Вълчев Желев
4. Дарина Стайкова Влайкова
5. Елена Цветкова Шопова
6. Георги Димов Димов
7. Д-р Тихомир Тодоров Сотиров
8. Айджан Фикрет Ферад
9. Добромир Иванов Добрев
10. Динко Атанасов Халачев
11. Инж. Красимира Стефанова Георгиева
12. Анастас Борисов Павлов
13. Росица Колева Христова
14. Янко Тодоров Запрянов
15. Атанаска Янкова Петкова
16. Инж. Георги Петков Ривов
17. Михран Задиг Карекинян
18. Красимир Василев Христов
19. Ангел Николов Николов
20. Павел Илиев Илиев
21. Деяна Атанасова Йорданова
22. Иван Тихомиров Иванов
23. Инж. Тодорка Събева Марукова
24. Симон Френгюл Зенопян
25. Димитрия Вълкова Колева
26. Инж. Веселина Ангелова Божикова
27. Румен Янков Янков
28. Антон Тончев Тончев
29. Инж. Лозко Стефанов Лозев
30. Инж. Велина Грозева Недева

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Георги Иванов се регистрира в ОИК-Хасково от „Български гласъ“ (ВИДЕО)
Георги Иванов се регистрира в ОИК-Хасково от „Български гласъ“ (ВИДЕО)

Две партии отнасят глоби за непочистени плакати
Определиха местата за агитационни материали за местните избори

Затвори