Позиция на структурата на Продължаваме Промяната – „Промени Хасково“

0

По повод решението на Тодор Ташев да бъде заличен от листата на ПП-ДБ за предстоящите извънредни избори за общински съвет в Хасково, от името на местната структура на Продължаваме Промяната – „Промени Хасково“, бихме искали да изкажем следното:

Напълно уважаваме и приемаме решението на г-н Ташев като личен избор, на който всеки човек има право, независимо какво е коалиционното споразумение на национално ниво. За това негово решение, както повечето хора, ние също научихме от написаното в социалните мрежи.

Тук е редно да отбележим, че в действителност има официално коалиционно споразумение, договорено на национално ниво и подписано от местните представители на ПП-ДБ в лицето на Катя Панева и Лозко Лозев, за разпределението на членовете на СИК за местния вот. Към днешна дата няма подадени замени в ОИК – Хасково на членове на СИК от квотата на коалицията.

Нека напомним, обаче, че членовете на секционните избирателни комисии са там за да гарантират честното провеждане на изборите, а не за да подкрепят преференциално определен партиен номер.

Най-голямата мечта на ДПС-ГЕРБ е ПП-ДБ да се разцепи. Опитаха абсолютно всичко да го сторят на национално ниво с всевъзможни нови партии и коалиции, които да разпилеят демократичния вот.

„Промени Хасково“ няма да спре да брани както националния, така и общинския интерес на гражданите, които искат истинска Промяна. Категорично отказваме да влизаме в дребнави, махленски свади, клюки и лъжи за постове, позиции, накърнено его. Не им се получи на национално ниво. Няма да им се получи и в Хасково!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково е домакин на държавния финал по хандбал за момичета
Хасково е домакин на държавния финал по хандбал за момичета

Шампионат по мотокрос стартира в Хасково(ВИДЕО)
Шампионат по мотокрос стартира в Хасково(ВИДЕО)

Затвори