Полицаи спипаха нередовни мотори и АТВ

0
Divel

В село Странско, служители на група Териториална полиция при РУ Димитровград са извършили проверка на неправоспособен 41-годишен водач от селото. Той е управлявал мотопед, марка „Томос“ без поставени регистрационни табели.

По-късно през деня на ул. “Марица“ в гр. Димитровград служителите са извършили проверка на 20-годишен мъж от града, като в хода на същата е установено, че водачът е неправоспособен, а мотопеда, който управлява, марка „Пуш“, е без поставени регистрационни табели.

Старско

Отново вчеар около 11.00 ч., в центъра на село Войводово, служители на група Териториална полиция при РУ Хасково са спрели за проверка мотоциклет, неустановена марка, управляван от малолетен 15-годишен от София. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и МПС не е регистрирано по надлежният ред. По случая е образувана преписка по описа на РУ Хасково.

Около 14.00 ч., служителите са спрели и АТВ, марка „Kymko”, управляван от 63-годишен мъж от селото. Оказало се, че МПС не е регистрирано по надлежния ред, за което е образувано бързо производство по описа на РУ Хасково.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
10 нарушиха карантината по Великден
Щракнаха белезниците на двама познайници на МВР

Първата ваксина срещу коронавируса в света е руска
Четирима новозаразени и толкова излекувани с COVID-19

Затвори