Подпийнал и дрогирани водачи пренощуваха в ареста

0

Трима водачи, нарушили пътния закон, са заловени от униформените през денонощието.

В ареста на РУ Харманли е бил 37-годишен, управлявал „БМВ“ в града с наличие на метаамфетамин. Също да шофира с дрога „Мерцедеса“ си е хванат 38-годишен в Хасково. Водачът от с.Скобелево е тестван с техническо средство, отчело употреба на амфетамин. Заедно с него е пътувал и димитровградчанин на 32г., който признал, че държи в себе си 0,8 грама марихуана.

В ареста на свиленградското управление е пренощувал водач на „Мерцедес“ на 56г. от града, който се движил по улиците, след като употребил алкохол. Проверка с дрегер посочила, че промилите са 1,61. И по трите случая са стартирали бързи производства.

Две момчета от Димитровград са установени за повреждане на автомобил и асансьорна клетка в града. Преди десетина дни 16-годишен нанесъл удари с крак по врата на паркиран на булевард „България“ в града лек автомобил, от което тя се деформирала.

Негов връстник пък увредил вратата на асансьорна клетка на пасарелка от страната на улица „Ем.Станев“ в началото на май. Момчетата са направили самопризнания и са описали механизма на деянията си.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Заловиха крадци, тарашили магазин и незаключена кола
Заловиха крадци, тарашили магазин и незаключена кола

Автомобилен гигант става партньор на Националните финали по баскет в А група
Автомобилен гигант става партньор на Националните финали по баскет в А група

Затвори