Пловдивски вестник откри фотоизложба „Хасково и регионът – кръстопът на култури“

0

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави екипа на пловдивският вестник “Марица” при старта на информационната кампания на медията „Хасково и регионът- кръстопът на култури“. Медийната група представя най-големите туристически обекти в Хасковски регион и възможностите за тяхното опознаване и опазване.

„Поздравявам целия екип на пресгрупа „Марица“ за това, че насочва вниманието на читателите си към туризма в нашия регион. Това означава, че вървим в една посока- да поканим туристите да остават в Хасково за повече от един ден, за да посетят историческите, археологическите и културни обекти, да отседнат в хотелите, да пазаруват тук и да подпомагат по този начин развитието на Хасково и на местния бизнес. Виждам, че и в. “Марица“ работи в тази посока и затова Ви благодаря“, каза кметът на Хасково Станислав Дечев.

Градоначалникът, представителите на медийната група и гостите от фирмите-партньори разгледаха фотоизложбата „Хасково и регионът- кръстопът на култури“ , разположена в центъра на Хасково. Паната разказват и показват значими туристически забележителности в региона. Фотоизложбата ще остане до Старата часовникова кула до края на септември.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
„Спаси Хасково“ доказа, че изборните правила толерират статуквото. Битката продължава!
„Спаси Хасково“ доказа, че изборните правила толерират статуквото. Битката продължава!

Пробация за узунджовец, наранил полицай
Пробация за узунджовец, наранил полицай

Затвори