Пипнаха мъж със 180 таблетки амфетамин

0

Полицаи от РУ Хасково образуваха 2 досъдебни производства за държане на дрога.

Вчера, служители от участъка в с.Стамболово са проверили дом в с.Поповец, обитаван от 36-годишен мъж. В градината на къщата са открити 3 саксии със засято растение, а в една от стаите – 180 таблетки с форма на патешко краче – амфетамин.

Мъжът е задържан до 24 часа.

По същото време криминалисти от хасковското управление са проверили имот във вилна зона „Кенана“. В двора му, собственост на 64-годишен мъж са открити 3 засадени растения от рода на конопа. Операцията по държане и разпространение на дрога е продължила и в Свиленград. При проверка на автомобил „Фолксваген“, паркиран пред местен хотел и управляван от 27-годишен младеж със спътник на 24г, е открит полиетиленов плик със суха зелена листна маса. Полевия нарко тест е отчел, че вида й е марихуана, а теглото – 0,8 грама.

По случая е заведено бързо производство.

Същото производство е стартирало и в РУ Димитровград срещу 28-годишен хасковлия. При обиск в него са намерени 7 топчета със суха листна маса – марихуана с тегло 5,20 грама. Познайникът на полицията ги е предал доброволно с протокол.

Акцията е приключила с проверка на 18-годишно момче в Хасково. Общинските полицаи са открили в него саморъчно свита цигара и станиолова сгъвка с марихуана. Теглото им е 1,5 грама.

Момчето е задържано до 24 часа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мария Габриел все още по кофите за смет/ВИДЕО/
Общината глобява две партии за непремахнати плакати

Политиката като телефонна измама
Бойко Борисов празнува 60 години

Затвори