Петър Колев остана верен на Херо/ВИДЕО/

0
Divel

Петър Колев остана верен на човека, подал му ръка в професията. Веднага след първия си мач, начело на Берое, той не се поколеба и след като не получи благословия от учителя си, напусна заралии.

“Получих подкрепата на близки и приятели, но ми трябваше една благословия от един човек. Той ми е дал почти всичко във футбола, научил ме е на много неща. Това е първият и последният път, в който получавам шанс да съм треньор на клуб като Берое. Благодаря на ръководството, защото Берое е трамплин за една треньорска кариера. Знам какво е в душата на Димитър Димитров, знам какво става около него и знам какво чува”, емоционално коментира Колев след снощния мач в Монтата.

Старско

Юноша на Хасково и шампион с Локомотив Пловдив, но с най-много мачове за Берое е железният защитник. Прохожда в треньорската професия точно под Аязмото. Помним когато отиде в Левски помощник-треньор и чакаше неговия учител Димитър Димитров-Херо да дойде начело на сините. Но това не се случи и той напусна Герена. Протегна ръка и безвъзмездно бе помощник на Стамен Белчев в родния му Хасково през 2015 в “А” група.

Снощи той не изневери и отново застана до Херо. Признателен, както го познават неговите най-близки хора.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
6 новозаразени с COVID-19 в Хасковско, двама починаха
Медицинска сестра сред 21 нови с COVID-19

Честита първа пролет!
Празнуваме Цветница!

Затвори