Парламентарни избори 2021 – все едно дали са на 4 или 1 април

0
Divel

Наближава денят Х, който може да бъде кръстен и Y, но всъщност става дума за парламентарните ни избори. През април са и президентът допусна грешка, трябваше да ги насрочи за 1, а не за четвърти.

Ама и няма значение от няколко дена – април в първите си десет дни си е ден на шегата, сетне идва ред на 12-ти на авиацията и космонавтиката. Важното е, че февруари – от първи до 14-ти е Трифон Зарезан.

Старско

В такъв шегобийски стил в национален телевизионен ефир стана ясно, че Елена Йончева спечелила 9, а Делян Добрев останалите 7 от 16 точки, по които се съдят двамата.

“Единствената опозиция на сегашното управление е Румен Радев”, каза още Йончева пред Хекимян. И запита защо Корнелия не е излязла на протест. Под такъв ъгъл пречупено излиза изпод призмата на мисълта и изкуствения интелект, нямаме предвид, че Йончева е блондинка, дали няма да ни бъде поднесена поредната българска футболно-политическа драма. А тя е ново и вече предкулисно коалиционно формирование “БСП в единен строй с ГЕРБ”?

“Сега е момента за апартамента”, пее Фики Стораро в рекламата, пусната от основния спонсор на Левски, но в социалните мрежи се появи монтаж с Цецко. Ей това е общото между политиката и футбола в България.

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Бадемите разцъфтяха в Южната приказка
Бадемите разцъфтяха в Южната приказка

Дания въвежда задължителна 10-дневна карантина за всички пристигащи
Дания въвежда задължителна 10-дневна карантина за всички пристигащи

Затвори