Парите от “Голямото сърце” в помощ на 2-годишния Гого

0
Divel

Средствата от събраните капачки от голямото сърце пред Областна администрация Хасково да бъдат дарени за лечението на двегодишния Георги от Хасково.

Това решение взеха в свой фейсбук чат членовете на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Младежите категорично се обединиха около идеята със събраните средства да се помогне на семейството на малкия Гого, който е с диагноза детска церебрална парализа.

Старско

Събраните средства бяха връчени днес от Петя Иванова – член на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Тя бе придружена от зам. областния управител на област Хасково Митко Петров.

„Наистина се радвам, че членовете на Младежкия съвет за иновации избраха тази кауза. Вярвам, че всеки човек, който през годините е оставял капачки в Голямото сърце, ще се радва, че заедно можем да помогнем на Гого.“ – заяви Митко Петров.

Голямото сърце за събиране на пластмасови капачки пред Областната администрация в Хасково бе поставено през 24 май 2019 година. Капачките, предадени за тази кампания, са 2880 килограма, което се равнява на 490 лв.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Сезгин Мехмед: Регистрираме една изцяло младежка листа на ДПС/ВИДЕО/
Сезгин Мехмед: Регистрираме една изцяло младежка листа на ДПС/ВИДЕО/

Управляващите регистрираха листата без водача си Делян Добрев/ВИДЕО/
Управляващите регистрираха листата без водача си Делян Добрев/ВИДЕО/

Затвори