Палят светлините на най-голямото коледно дърво в Димитровград

0

Празничните светлини на най-голямото живо коледно дърво в Европа ще грейнат днес в Димитровград, съобщават от общината. Те ще бъдат запалени от самия Дядо Коледа, който ще пристигне в 17.30ч. на пл.България. Лично Джеймс Бонд му предоставя колата си “Сънбийн Алпин” за гостуването в Димитровград, издават в аванс от администрацията.

На площада и тази година отваря Коледен базар. В „Работилницата на Дядо Коледа“децата ще помагат на елфите да изработват коледни украшения и играчки за празника. Пекарна, сладкарница, поща, гостилница включва още базарът. Всеки желаещ ще може да си направи снимка пред атрактивен кът за снимки, а „Пощата на Дядо Коледа“ тази година отново ще очаква писмата с желания на децата.

Красива програмата от сцената в духа на Коледа са подготвили от Общинския център за танцово изкуство “Галаксико”. С музикални изпълнения на талантливата млада певица Доби Дулева и саксофониста Милен Стойков Димитровград ще зарадва Дядо Коледа. Програмата на откритата сцена включва и зрелищно огнено шоу.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Отлично начало, но първа загуба за сестри Стоеви в Токио
Стефани и Габриела Стоеви продължават уверено в Кардиф

Засичат джигитите на пътя с тол камери
ПОС терминали улесняват плащането на глоби на пътя

Затвори