Отвори врати 120-ят магазин T MARKET в България

0

На 28.09.2023 г. Т MARKET откри своя 120-ти магазин, който е в Хасково. Намира се в Търговски комплекс HOLIDAY PARK на адрес: Димитровградско шосе, срещу Бирената фабрика.

Локацията на магазина е стратегически избрана, като предоставя лесен достъп, както за жителите на град Хасково, така и за тези от град Димитровград и близките райони.

Търговският комплекс обединява 14 обекта, предлагащи различни стоки и услуги. Ритейл паркът разполага с 270 паркоместа.

С новия магазин в Хасково T MARKET продължава да развива своята мрежа от супермаркети, предоставяйки на клиентите удобство, качество и много промоции. Новият обект предлага широка гама от стоки, включително свежи продукти – плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти, козметика, артикули за дома, както и много други атрактивни предложения.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „Благодаря“. За да вземете своята карта „Благодаря“ попитайте за повече информация на касата. „Благодаря!“ е вълшебната дума за спестяване!
Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„Искам да изразя огромната си радост и гордост за днешното откриване на 120-я магазин на T MARKET в България. Това събитие представлява още една стъпка към по-голямото ни присъствие и ангажимент към нашите клиенти. Искам да благодаря на нашия изключителен екип за усилената им работа и посвещение, както и на всички наши клиенти, които вярват в нас и ни подкрепят през годините. Без вас този успех не би бил възможен“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ или се свържете с нас на maxima@maximabulgaria.bg, Телефон на потребителя: 0700 701 71

ЗА T MARKET
T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 18 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Баща и син биха нежелан гост
Двама пияни и шофьор без документи в Хасковско

Хванаха 13-годишен с грам дрога в Хасково
Хванаха 13-годишен с грам дрога в Хасково

Затвори