Отворена среща с Костадин Костадинов и кандидат кметът от “Възраждане” на община Хасково

0

На 8.10 /неделя/, от 12 часа, предстои отворена среща с д-р Костадин Костадинов – председател на “Възраждане” и кандидатът за кмет на община Хасково от “Възраждане” Георги Георгиев. На срещата, която ще е в Дома на техниката на бул. Сан Стефано 3, може да присъства всеки, който желае да зададе въпроси към двамата. Отворената среща с доктор Костадинов и Георги Георгиев  ще се излъчва и в страницата на “Възраждане” Хасково във ФБ.

Георги Георгиев е роден в гр. Хасково. През 2002 година придобива бакалавърска степен в ХТМУ – гр. София специалност „Неорганични и химични технологии“. През 2006 година завършва магистратура в същия университет в катедра „Силикати“, специалност „Стъкло, керамика и цимент“. През 2009 година получава специализация „Теория на неорганичните вещества“ в химическия университет „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Бургас.

Професионалната си кариера започва през октомври 2005г., в едно от най-тежките производства в химическата промишленост. Доказва се в работата, като много добър специалист, вземайки в аварийни ситуации правилни решения, с което печели уважението на своите колеги и началници. Благодарение на своите качества и професионална компетенстност той бързо се издига до управленска длъжност.

Участва в учредяването на синдиката на химиците апаратчици, като редовно се включва в преговорите за увеличение на работната заплата и подобряване условията на труд на всички работещи в предприятието. Добрите му организационни умения и качествата му на лидер, който във всеки един момент е доказал, че може да бъде близо до хората и да изслушва, познава и решава техните проблеми, ще бъдат приложени и в работата му, ако и жителите на Хасково му дадат доверието си и го изберат за кмет.

През април 2019 г. Георги Георгиев се включва в редиците „Възраждане“, като бива избран за председател на организацията в Хасково. Бил е народен представител от 47 и 48 НС. През  април 2023 година отново е избран за народен представител в 49 НС от МИР Хасково. Участва, като член на комисията по „Труда, социалната и демографска политика“ и „Комисията по здравеопазване“.

Един от дейните народни представители на „Възраждане“, като участва в изготвянето на редица законопроекти и предложения.

“Възраждане” е под N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Атрактивни фенове на вечното дерби
Бабангида и Екзекутора с прогнози за Вечното дерби

"Капачки за бъдеще" събира пари за специализирана линейка/ВИДЕО/
„Капачки за Бъдеще“ събират в Хасково

Затвори