“Отровното трио” ще създава комитети по места за честни избори

0
Divel

Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от “Отровното трио” пристигнаха тази вечер в Хасково. Двамата се срещнаха с граждани. Причината – създаването на комитети и борба за честни избори.

“Тръгваме да правим точно тези комитети, за да може да съберем тези хора, които са наясно, че би трябвало всички заедно да се изправим срещу човека и начина, по който се управлява България”, заяви Арман Бабикян.

Старско

“Огромна част от хората по площадите бяха поне от 20-30 различни политически сили и огромен обем безпартийни. Ние ще направим две неща – ще създадем тези комитети в цялата страна и започнахме разговори с различни извънпарламентарни политически сили, за да можем да им подадем ръка и евентуално да постигнат коалиция помежду си”, обясни Бабикян.

“Проблемът ни е вертикален – между всички нас долу и между него – там горе. Ние ще се опитаме да свържем тези хора, намиращи се в различни политически ъгли, за да им подадем ръка и да ги съберем. Ако не желаят да застанат един до друг, ние ще намерим начин как да съберем хората и те да излеят гнева си в урните. Ще бъдем мост, по който може да се стъпва и ако трябва ще легнем, за да стъпят върху гърбовете ни различни политически лидери, за да се съберат. И тримата не обичаме да стоим легнали. Ако видим, че никой не минава по моста, ще се изправим и ще намерим начин как да съберем гнева на хората и да го изпратим в урните”, допълни той.

"Отровното трио" ще създава комитети по места за честни избори

Основната цел на “Отровното трио” била честни избори. “Мафията не желае да се даде лесно без бой. Целта им е да оцелеят. Те са готови да фалшифицират изборите. Ако ще и с пощенски гълъби да се гласува, пак ще ги фалшифицират. Трябва една солидна организация и да се приготвим в идните месеци за една нормална държава. Това, което се случи за последните няколко месеца, все пак е явление. Краката на тази организация са прерязани, продължаваме докато не ги изхвърлим от власт, така че да ги забравим завинаги”, заяви Велислав Минеков.

“Отровното трио” са поканили за разговори хората на Слави Трифонов, “Изправи се” на Мая Манолова, “Демократична България”.

“Това бе първият кръг на разговори, който започнахме. Той бе свързан с почтеността на изборите. Продължаваме разговорите. Налага се да положим усилия и да съберем общия си граждански ресурс, за да може да упражним контрол”, заявиха от “Отровното трио”.

“Откровното трио” разкритикуваха за пореден път правителството в управлението на коронавирусната криза.

“Не не сме в здравна криза, ние сме в хуманитарна криза в България. 8 месеца тези хора не подготвиха системата. Показваха военни, които разпъват палатки, легла. Леглата не лекуват сами. Обикаляш по аптеките и не можеш да намериш основни антибиотици. Това е смешно. Разпускаш децата, когато станат над 15% заболели в училище. Когато здравната система е пробита и без COVID криза, е, не очаквайте тя да цъфне по време на COVID криза, напротив, цъфват проблемите й”, заявиха те.

Според Велислав Минеков много по-добре е било да има нулева година.

Стана ясно, че “Отровното трио” са регистрирали името като марка. “Видяхме няколко групи, които са се изписали като “Отровното трио” в социалните мрежи и решихме преди ГЕРБ да са регистрирали “Отровното трио” като марка, да го направим ние”, заявиха те.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
По 40 лв. за пенсионерите, сняг и пясък за бедните, газ за полицаите
Eĸcпepт: Бeзpaбoтицaтa y нac мoжe дa cтигнe 10% в ĸpaя нa гoдинaтa

Култовият комплекс "Глухите камъни“ край Вълче поле
Култовият комплекс “Глухите камъни“ край Вълче поле

Затвори