Откриха училищен спортен комплекс “Димитър Стоянов” в Маджарово

0

Училищен спортен комплекс бе открит в СУ ”Димитър Маджаров” в Маджарово. Той носи името на рано отишлия си от този свят дългогодишен директор на училището Димитър Стоянов. Решението за именуването е взето от Общински съвет-Маджарово по предложение на училищното ръководство и педагогическия колектив.

“Това се случва 7 месеца след като Димитър Стоянов преждевременно ни напусна, завещавайки ни уроците си на доброта, човечност и съпричастност, уроци на патриотизъм, на обич към историята, към родния край, към традициите и спорта”, казаха от ръководството на учебното заведение.

Старско

Решението за именуване на Училищния спортен комплекс е скромен акт на благодарност за направеното от Димитър Стоянов и почит към неговата памет. Сред гостите на откриването бяха началникът на РУО – Хасково Веселина Павлитова, заместник-кметът на общината Иван Семерджиев, председателят на Общинския съвет
Милен Иванов, общински съветници. Присъстваха синовете и съпругата на Димитър Стоянов, както и учители, ученици и граждани.

Водосвет за здраве и благополучие на колектива на училището и на всички присъстващи на събитието отслужи енорийският свещеник Отец Марко Стайков.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
103 новозаразени и 9 починали от COVID-19 в Хасковско
54 новозаразени с COVID-19 за седмица, 23-ма се лекуват в болница

Брилянтният Велислав Годжунов- маримба на хасковска сцена в Деня на Европа
Брилянтният Велислав Годжунов- маримба на хасковска сцена в Деня на Европа

Затвори