Откриха първата архитектурна изложба в Хасково

0
Divel

Кметът на община Хасково Станислав Дечев откри първата архитектурна изложба в Хасково.

Тя е организирана от Регионалната колегия на Камарата на архитектите в България и от Хасковското дружество към Съюза на архитектите в България. По покана на председателя на Регионалната колегия на КАБ арх. Нина Танчева в Хасково пристигна лично председателят на Камарата на архитектите в България арх. Владимир Милков.

Старско

„Идеята Ви заслужава адмирации, а съдържанието й със сигурност ще привлече интереса на всички жители и гости на Хасково“, каза при откриването на изложбата кметът Станислав Дечев. Той подчерта, че в работата си винаги се доверява на експертите и благодари на Камарата на архитектите за доброто партньорство. „Вие, архитектите, сте медиаторите между инвеститорите, администрацията и собственото Ви естетическо усещане. Затова аз разчитам на Вашата експертиза и държа заедно да реализираме все по-красиви и професионални решения за модернизиране на градската среда“, подчерта Станислав Дечев.

Откриха първата архитектурна изложба в Хасково

Председателят на КАБ арх. Владимир Милков поздрави арх. Нина Танчева и хасковските архитекти за идеята и пожела тази изложба да бъде експонирана и в София, а цифровият й вариант да бъде представен на сайта на професионалната организация. Арх.Нина Танчева поздрави колегите си за впечатляващия им стремеж да изграждат хармонична градска среда и изтъкна добрата работа на професионалната гилдия с община Хасково.

До средата на май в центъра на града всеки гост и жител на Хасково може да разгледа изложбата, представяща част от най-атрактивните и модерни архитектурни решения на 19 хасковски архитекти.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Горещо време, температурите до 37 градуса
Хасково подобри температурен рекорд

Черна събота: Поредна катастрофа с моторист между Хасково и Димитровград
Черна събота: Поредна катастрофа с моторист между Хасково и Димитровград

Затвори