Освободиха Ангел Цанков, Недан Хаджиев е новият шеф на полицията

0

Шефът на ОДМВР-Хасково старши комисар Ангел Цанков е освободен. Той се завърна за два дни на директорското кресло.

Старско

Имал е предложение за работа в системата, което не приел. Откакто катастрофира на 14 април 2020 година до село Поляново на път Е-80 не се е явявал на работа. Той бе в продължителен 6-месечен болничен, заради претърпени наранявания. По информация на xnews.bg преди Нова година Цанков бил привикан в София и оттогава е с ограничени правомощия и отнет достъп до класифицирана информация.

Приятели ловци на Цанков коментираха, че дълга част от времето си той прекарвал в хижа край Тополовград.

На 2 юни м.г. старши комисар Венцислав Кирчев пое областната дирекция на МВР в Хасково, но на 7 януари тази година бе повишен от вътрешния министър Бойко Рашков и стана шеф на Главна дирекция “Национална полиция”.

В момента оперативните задължения на директор на хасковската полиция са поверени на Недан Хаджиев. Той е назначен на поста за срок от 1 година, като заповедта му е била връчена от зам.-главния секретар на МВР Станимир Станев.

Старши комисар Хаджиев е в системата на МВР от 2001г. Кариерата му стартира в сектор „БОП“, като е заемал длъжностите разузнавач, инспектор и началник група в сектора. През 2009г. е бил зам.директор в ОДМВР Хасково, а през 20014г. – началник отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР Кърджали. През декември 2015 се връща отново като зам.директор в хасковската дирекция, а от 2017г. до средата на 2021г. е инспектор в сектор „БОП“. От юни 2021г. до настоящия момент отново е заместник директор на ОДМВР Хасково. Завършил е магистърската си степен в УНСС –София.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Районна прокуратура - Хасково предаде на съд 763 лица за първите шест месеца на 2021 г.
ХОС: 16 г. затвор за контрабанда на близо 287 кг хероин

Зимен пейзаж с елен
Зимен пейзаж с елен

Затвори