Осем пощенски станции в област Хасково приемат годишни декларации за доходите

0

Осем пощенски станции в област Хасково приемат годишни данъчни декларации за доходи, изплатени на физически лица през 2021 г., съобщават от офиса на Националната агенция за приходите.

Старско

Това са централните станции в Хасково и Димитровград, както и станции по одобрен списък от „Български пощи“ в общините Харманли, Симеоновград, Свиленград, Тополовград, Любимец и Ивайловград.
Служителите на пощенските станции са инструктирани в реда по прием на формулярите: задължителни данни и подписи на подателя, банкова сметка при необходимост от възстановяване на надвнесен данък, задължителни приложения в зависимост от вида изплатен доход, приложени документи и декларации при ползване на дадено облекчение и др.

Подаването на годишни данъчни декларации на гише извън областния град е вариант, удобен и предпочитан от клиентите на НАП, които все още не ползват електронните услуги на приходната администрация, коментират от офиса в Хасково. От там напомнят, че най-лесният и бърз начин за деклариране на доходите е през Портала за електронни услуги, с персонален идентификационен код (ПИК) или с електронен подпис (КЕП).

Тъй като тази година законовият срок за деклариране и плащане на данъците върху доходите на физически лица – 30 април е неприсъствен ден, декларации и данъци ще се приемат до 3 май включително.

Допълнителна информация за подаването на декларации, плащането на дължими суми и ползването на различни данъчни облекчения може да се получи в сайта на приходната агенция www.nap.bg и на телефона на Информационния център на НАП 0700 18 700 на цена, според тарифите на съответния оператор.

6300
Хасково Център
бул. България № 148
6400
Димитровград Център
бул. “Димитър Благоев” № 15
6450
Харманли
пл. Възраждане № 7
6490
Симеоновград
ул. “Раковска” № 5
6500
Свиленград
бул. “България” № 124
6550
Любимец
пл. Трети март № 1
6560
Тополовград
бул. “България” № 60
6570
Ивайловград
ул. “България” № 47

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Задържаха двама любимчани с дрога
Задържаха двама любимчани с дрога

Двамата водачи от катастрофата до село Конуш са без опасност за живота
Двамата водачи от катастрофата до село Конуш са без опасност за живота

Затвори