Организират мартенски благотворителен базар за малкия Георги

0
Divel

Семейството на двегодишния Георги от Хасково организира Мартенски благотворителен базар „Помогни на малкия Георги“.

Община Хасково подкрепя родителите на детето в битката им за излекуване на Гого. В организирането на Мартенския базар за Гого се включиха училища и детски градини от Хасково. Изработените от децата мартеници и сувенири ще се продават в подкрепа на Георги от 24 февруари до 1 март в центъра на Хасково. Щандът ще е разположен на едно от най-оживените места – срещу Старата часовникова кула на ул.“Отец Паисий“. 

Старско

Малкият Гого е с диагноза детска церебрална парализа. Специалистите са на мнение, че той ще проходи, но се нуждае от интензивна рехабилитация и стимулиране на умственото развитие. В истанбулския рехабилитационен център „Рибем”, специализиран за работа с деца с двигателни проблеми, предлагат такава терапия. Гого и майка му и в момента са там. Медицинските процедури възлизат на 50 000 евро-сума, която семейството не може да осигури. Вече няколко месеца хората от Хасково подкрепят Гого и родителите му като даряват от сърце според възможностите си. 

На прага на пролетта и по повод Баба Марта всеки, който е решил да  зарадва близките си с ръчно изработени мартеници и в същото време да дари средства за Гого, може да го направи от 24 февруари на Мартенския благотворителен базар „Помогни на малкия Георги“. 

В подкрепа на семейството има поставени и дарителски кутии в касовите салони на община Хасково.

Разкрита е и дарителска сметка: 

IBAN: BG54FINV91501317483321

Първа инвестиционна банка

BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА

ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Премиерът Борисов: Вече е създадена организация за ваксинация в малките населени места
Премиерът Борисов: Вече е създадена организация за ваксинация в малките населени места

Избирателите могат да проверят от днес в коя секция ще гласуват
Избирателите могат да проверят от днес в коя секция ще гласуват

Затвори