Организация на движение в Кърджали за мача с Левски

0

Временна организация на движение се въвежда в Кърджали днес във връзка с футболната среща между отборите на „Арда-1924“ и „Левски“ . От 12 до 17 часа ще бъде ограничено движението по ул.„Мадара“ към село Сипей.

На водачите се препоръчва обходен маршрут през ул.“Генерал Вл.Стойчев“. Забраняват се спирането и престоят на автомобили на улиците „Мадара“, „Владая“ и „Полк.Дервингов“. От Пътна полиция препоръчват на водачите да шофират с повишено внимание по бул.“Беломорски“ в Кърджали с оглед очакваното интензивно движение на пешеходци. На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и такива, които носят забранени и опасни предмети.

Преди мача спортният директор на кърджалийци Ивайло Петков благодари на шефовете на клуба и изрази позитивизъм за крайния резултат от двубоя. “Желанието ни този сезон е участие в Европа, с новите играчи вдигнахме нивото на отбора”, допълни той.

Хасковският специалист Станимир Стоилов-Мъри също вярва, че неговият тим ще вземе три точки. Преди мача той си е бил в Хасково и сподели: “Няма напрежение между мен и Сираков”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковлии с ценна победа, Димитровград отстъпи на стадион "Миньор"
Хасковлии с ценна победа, Димитровград отстъпи на стадион “Миньор”

Хандбалистките на Хасково с победа и загуба в “Б” група
Хандбалистките на Хасково с победа и загуба в “Б” група

Затвори