“Опустошителите 2” спечелиха Купата на община Хасково по спортен бридж

0
Divel

Отборът “Опустошителите 2” спечели убедително 41-я отборен турнир по спортен бридж, който се проведе в парк-хотел “Европа” в Хасково.

Победителите в състав Русинов, Иванов, Драганов, Гунев и Донев вдигнаха и Купата на община Хасково. В турнира се включиха 9 отбора от цялата страна. Те се състезаваха в продължение на два дни, като изиграха 9 кръга (5 датска + 4 швейцарска схема).

Старско

Отборът победител е сборна формация от играчи от Хасково, Стара Загора и София. На второ място се класира “Вила Ясмина” от Пловдив, а трети останаха “Опустошителите 1”. Двата хасковски отбора “Хасково 1” и “Хасково 2” се класираха съответно на пето и осмо място.

Пловдивската двойка Цветана Налбатска-Тодор Костадинов спечелиха мемориалния двойков турнир “Илия Делиев” с 60,8 процента. Втори останаха хасковските състезатели Теню Тенев и Бойко Батуров с 60,1 %. Трети останаха младежките национали Марк Андонов и Тодор Павлов от София. Тридневното състезание беше част от празничните събития за Деня на Хасково 8-септември. Организатори бяха Община Хасково и Клуб по спортен бридж “Хасково”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Карантина са влизащите в Гърция
Гърция затяга мерките срещу COVID-19 от понеделник

Турнирът по художествена гимнастика "Кралица на Аида" приключи с много отличия
Турнирът по художествена гимнастика “Кралица на Аида” приключи с много отличия

Затвори