Онлайн мачовете в трета лига

0
Divel

БФС в сътрудничество с онлайн стрийминг платформата MyCujoo осигурява възможност на клубове от трета лига да излъчват шампионатните си двубои в реално време в интернет.

На специален семинар, организиран от Зоналния съвет към БФС в Пловдив заедно с представители на 18-те клуба от Югоизточна Трета лига бяха инструктирани и получиха техническо оборудване, закупено от Българския футболен съюз, благодарение на което още от следващия полусезон ще могат да предават онлайн мачовете си от първенството. В съвсем кратки срокове подобна възможност ще бъде дадена и на отборите от Североизточна и Северозападна Трета лига, с което ще бъде изпълнена крайната цел на проекта – всички двубои от третото ниво на българския футбол да станат достъпни за зрителите в интернет-пространството.

Старско

Това ще осигури възможност на самите клубове да предоставят допълнителни опции за реклама на своите търговски партньори. Както е известно, проектът стартира през миналата година, когато клубовете от Югозападната Трета лига първи се възползваха от нововъведението. Цялата стойност на проекта надхвърля 60 хиляди лева, осигурени изцяло със средства на Българския футболен съюз.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Радев за F-16: Разходите, които ще се вложат не са на премиера, а на българските граждани (ВИДЕО)
Радев върна на ВСС избора на Иван Гешев (ВИДЕО)

ГЕРБ представи кметовете си
ГЕРБ представи кметовете си

Затвори