Официално откриха “Младост”, Левски първи на турнира “Богомил Попов”(ВИДЕО+СНИМКИ)

0

Официално откриха новия изкуствен терен на стадион “Младост” със символичен пас на кмета Станислав Дечев към капитаните на осемте отбора участници.

В двудневния детски футболен турнир “Богомил Попов”, първи стана отборът на Левски(София). Сините победиха на финала Локомотив(Пловдив) с 2:0, а трети остана Хасково 1957, който надигра Севлиево с категоричното 5:1. Синовете на големия хасковски треньор Антон Попов – Михаил и Антон, връчиха медалите и призовете на отборите.

Старско

“Играхме с едни от най-силните отбори в България и се представихме достойно. Радвам се за четвъртия поред турнир и благодаря на публиката и децата”, коментира развълнуваният Попов.

“Нека успешно се развиват талантливите деца на Хасково на това хубаво спортно съоръжение”, пожела националният селекционер Ясен Петров. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, заедно с Митко Маринов връчиха купите. На победителят Левсеки купата връчи Станислав Дечев.

Xnews.bg припомня, че на 1 юли 2021 година започна ремонтът на стадион „Младост“. Общият размер на инвестицията за терена е 561 194 лева. Средствата бяха осигурени по програма HatTrick V на УЕФА чрез БФС. Общината дофинансира за писта, осветление и трибуни над 250 000 лева.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мерцедес и Шкода се чукнаха на "Г.Кирков"(ВИДЕО)
Мерцедес и Шкода се чукнаха на “Г.Кирков”(ВИДЕО)

Логистичният сектор търси бързи и гъвкави решения след затварянето на пристанището в Шанхай
Логистичният сектор търси бързи и гъвкави решения след затварянето на пристанището в Шанхай

Затвори