Обучават безплатно 800 бъдещи енергийни мениджъри

0
Divel

Най-малко 800 лица от поне 180 предприятия ще бъдат обучени по време на обучителни семинари за енергиен мениджмънт и енергийна ефективност в цялата страна.

Те са част от изпълнението на проект „Организиране и провеждане на обучения на енергийни мениджъри по управление на енергийната ефективност и БДС EN ISO 50001 в промишлени предприятия, вкл. МСП, по проект „Повишаване на капацитета на АУЕР за планиране на политики и мерки за енергийна ефективност. Повишаване на информираността на българските предприятия за потенциала за енергийни спестявания“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие“. Възложител по проекта е Агенция за устойчиво енергийно развитие /АУЕР/.

Старско

Ще бъдат проведени най-малко 40 семинара с продължителност на всеки един 3 дни (два дни целодневно обучение и трети ден полудневно). За всички участници провеждането и присъствието на обучителните семинари е БЕЗПЛАТНО. В Хасково и Кърджали семинарът ще се проведе от 7 до 9 юни.

Целта на проекта е да се осигури обучение и повишаване на квалификацията на лицата, отговорни за управлението на енергийната ефективност в предприятия и промишлени системи, чрез обучение на енергийни мениджъри по управление на енергийната ефективност и БДС EN ISO 50001 в промишлени предприятия, вкл. МСП.

Още за проекта и РЕГИСТРАЦИЯ за обучителните семинари можете да направите, като отидете на сайта на проекта www.eetraining.eu.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Една трета от заразените без симптоми, други не се тестват за COVID-19
3-ма нови с COVID-19, 501 се ваксинираха

Баскетболистите на Хасково с победа в Националните финали
Баскетболистите на Хасково с победа в Националните финали

Затвори