Община Ивайловград стана пример за социална отговорност към жителите си

0
Divel

Община Ивайловград вече е пример поне за останалите от областта с отношението си към жителите. Там местната власт, начело с кмета Диана Овчарова, постъпи със социална отговорност към хората от района(ЧЕТИ ТУК).

По преценка на личните лекари, само жители на Ивайловград, за които има съмнения, че са носители на вируса, ще бъдат насочвани към лицензирани лаборатории в областта за направата на проби, като общината ще финансира 70 % от цената на теста.

Старско

„С тази стъпка правим пореден опит да вървим преди заразата, а не след нея. Да не чакаме тя да се разрасне, за да реагираме, а да имаме картина по-реална и по близка до действителната“. Мотивира Овчарова решението на Общинския оперативен щаб да се помага конкретно, а не само да се изброяват сухи цифри, както е общоприето.

Но след общинския поглед, нека се върнем в регионален, национален и международен план. Учени установили, че, ако в България, удължат дистанционното обучение с месец, майките и учителите със сигурност ще измислят ваксина срещу COVID-19.

Бдителен баща е открил, че при нужното разместване на буквите и числото в последното изречение, резултатът е 19 водки.

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Лолита Османова е дамата близо до Гришо
Лолита Османова е дамата близо до Гришо

Поднесоха цветя пред паметника на Хасковските будители
Поднесоха цветя пред паметника на Хасковските будители

Затвори