Община Хасково продължава дезинфекцията на обществени места

0
Divel

Община Хасково продължава с извънредните противоепидемични мерки, съобщават от кметството.

Дезинфекцията на обществените места е една от тях. Освен парковете и детските площадки, на обработка с дезинфекционни разтвори са подложени и спирките на градския транспорт. Всички места се третират регулярно от екипите на „Екопрогрес”. Тази сутрин приключиха дейностите в парк „Кенана”. Работата продължава по основните булеварди в града. Освен дезинфекция на спирките, продължава и обработката на улиците с дезинфекционни разтвори. Тролейбусите също се дезинфекцират.

Старско

Заради намаления пътникопоток, курсовете са редуцирани. Това е наложено като мярка, след анализ на актуалната обстановка. Остават да работят два тролейбуса. Те обезпечават линията кв.”Орфей” – ЗММ. Осигурени са сутрешните и вечерните курсове по график, за да могат хората, които ползват градски транспорт, да стигнат до работа. През останалата част от деня, тролеите пътуват на час.

Призивът на община Хасково е, хората да изчакват на спирките на достатъчно голямо разстояние един от друг. Вътре в превозното средство също да остават на безопасна дистанция от другите пътници.

България и света са изправени пред COVID-19. Заедно може да се справим със коронавируса. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Грижете се за вас, близките ви и околните около тях.

XNEWS.BG призовава: Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Полицейска гонка с пиян завърши с удар в стена
Полицейска гонка с пиян завърши с удар в стена

13-годишен тараши кафе автомат, други трима портмоне
13-годишен тараши кафе автомат, други трима портмоне

Затвори