Обявиха детски конкурс „Вълшебството на сезоните”

0
Divel

За десета поредна година Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”, посветени на настъпването на Астрономическата пролет.

Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони. Регламентите на конкурсите предвиждат участниците да бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби като се поощрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони. Фотографиите и сканираните (сниманите) рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20MB.

Старско

Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail). Конкурсните творби се изпращат на e-mail: [email protected] Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 12 март 2021 г.

Допуснатите до участие творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс “Вълшебството на сезоните” | Facebook. Авторите на наградените творби ще получат наградите си лично или по куриер. Справки и допълнителна информация на e-mails: [email protected] и [email protected]

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Граничари намериха в дере дрога за 5,5 млн лева
Граничари намериха в дере дрога за 5,5 млн лева

Тодор Топалов: Заплашват за трети път наш симпатизант/ВИДЕО/
Тодор Топалов: Заплашват за трети път наш симпатизант/ВИДЕО/

Затвори