Обещаха на Хасково да пие студена вода

0
Козирог

Хасково ще пие студена вода, ако не внимава как ще гласува на изборите за Европейски парламент и на последващия вот за местна власт.

Това се чете между редовете на завършилия в Хасково граждански диалог “Европа в нашия дом“ на тема регионално развитие.

Старско

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова изсипа торба с обещания в присъствието на едни депутати и в отсъствието на един друг – Делян Добрев. Може би, защото той най-много обещаваше преди 4 г. какво ще се случи, а сега от срам, може би, не се появи, за да го питат защо не се случи? Като онази канализация, чакана от кв. Болярово, или за бавенето на пускането на тези кладенци без уран във водата. Твърди се и че Добрев бил на инструктаж в САЩ.

Направи впечатление също, че нямаше официално пратени покани до ХТПП-Хасково. А нали членуващите в тази палата са бизнесмени от региона и би следвало те също да участват в диалога за регионално развитие?
Странна работа, като в една притча. В нея се разказва, че МРРБ провело събрание на етажната собственост в сградата на “Артекс”.

Там била приета подредбата на евролистата на ГЕРБ. На участниците сервирали всякакви напитки, а на гласуващите ще поднесат водата от новите хасковски кладенци, които са до старите.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Откриха реновирания бабин пазар
Откриха реновирания бабин пазар

„Топлика” Минерални бани е победител в турнир по хандбал
Затвори