Новото ЦСКА 1948 предложило солидна сума на Петър Жеков

0

Роденият в хасковското село Кинижовник легендата на ЦСКА Петър Жеков сподели, че е отказал оферта за 35 хиляди лева на месец от новия член на елитния ни футбол ЦСКА 1948.

Носителят на “Златната обувка” е верен на ЦСКА и е против обединение с алтернативния клуб. Подобно мнение вече изразиха Димитър Пенев, Георги Велинов и други легенди на “червените”.

“Няма две ЦСКА-та. Който държи “Армията”, той е ЦСКА. Мисля, че ЦСКА 1948 трябва да се преименува, така както ползват вече и друга емблема. Гриша Ганчев даде 8 милиона лева. На нас няма да ни пречат 1948. Вкараха ги изкуствено в Първа лига.

Нямат публика, имат максимум 100 фена”, сподели пред “България Днес” Жеков, който се връща на епизод отпреди две години, когато е поканен на мач на ЦСКА 1948. Тогава той получава фланелка на алтернативния клуб от бившия играч на “червените” от края на 70-е години на ХХ век Ангел Рангелов.

“Предложиха ми 35 хиляди лева на месеца да работя при тях, но отказах. Всички ветерани подкрепяме Гриша Ганчев”, категоричен е Жеков, който се надява ЦСКА да се пребори за Купата на България и да зарадва феновете с трофей.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мария Габриел откри форум за млади предприемачи "Startup Youth InnoCamp"
Мария Габриел: Науката, иновациите и образованието са ключови в предложението ни за нов многогодишен бюджет на ЕС

Обърнат кош възмути граждани
Обърнат кош възмути граждани

Затвори