Новият шеф на ВИК-Хасково не уважи среща, инициирана от БСП/ВИДЕО/

0
Divel

Общинският съветник и председател на БСП-Хасково Камен Тодоров инициира среща с новия управител на ВИК-Хасково Борис Бусаров, а поводът бе темата за водата.

В залата на общината бяха поканени журналисти и другите 5-ма съветници на левицата. Големият отсъстващ бе Бусаров, който не бе открит за коментар.

Старско

Обществеността заслужава един честен и открит разговор за наболялата тема “вода”. Затова поканих новия управител, но както виждате сами, той не дойде, коментира Камен Тодоров.

Тодоров запозна присъстващите с биографията на Бусаров и припомни, че е бил кандидат за общински съветник от ГЕРБ-Асеновград. Той веднага заподозря дългата ръка на Делян Добрев.

Над 5 милиона кубика вода изтича по хасковските улици или това прави близо 17 милиона лева. Радвам се, че ОбС се обедини и не позволи да бъде вдигната цената на водата, ние трябва да настояваме дори да се намали, продължи социалистът.

Председателят на червените нападна отсъстващия нов управител, като изкара публикации за Бусаров, в които имало писания за безстопанственост в предишната му работа.

Коста Стоев заяви, че не може без бизнес план да се управлява Водното дружество.

Подготвили сме няколко съществени въпроса за излизане от кризата във ВИК-Хасково, но от две седмици нямаме възможност да се срещнем с новия шеф, бяха категорични съветниците от БСП.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
МЗ инструктира РЗИ да сезират прокуратурата за груби нарушения на противоепидемичните мерки/ВИДЕО/
МЗ инструктира РЗИ да сезират прокуратурата за груби нарушения на противоепидемичните мерки/ВИДЕО/

Клубът по борба „Буря” от Караманци ражда шампиони(видео)
Нов тепих получиха борците от Караманци от кмета Мюмюн Искендер

Затвори