Нови шестима нарушиха карантината си

0
Divel

Районна прокуратура – Хасково наблюдава шест нови досъдебни производства за нарушаване на задължителна карантина, информираха от държавното обвинение.

На 4 април 2020 г., при извършена проверка от полицейски служители е установено, че двама братя, на 30 г. и на 23 г., които били поставени под карантина след като се върнали от Австрия, напуснали посочения от тях адрес, където трябвало да пребивават. Те отишли да се видят със свои познати и били открити зад жилищен блок в квартала, където живеели, да пият кафе и да пушат. Полицейските служители предупредили двамата да спазват наложената карантина.

Старско

Още четири досъдебни производства са образувани за неспазване на карантина от трима мъже и една жена, които се били върнали от чужбина, но напуснали адресите си.При проверка полицейски служители ги намерили на други места. Те били предупредени да останат на посочените за пребиваване от тях адреси.

До момента Районна прокуратура – Хасково наблюдава общо 17 досъдебни производства за нарушаване на задължителната 14-дневна карантина. Делата са взети под специален надзор от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хладилници хвърчат
Хладилници хвърчат

В края на седмицата изследват повторно 55-годишния мъж от Златоустово (ВИДЕО)
В края на седмицата изследват повторно 55-годишния мъж от Златоустово (ВИДЕО)

Затвори