Нови два случая на COVID-19 в Хасковско

0
Divel

Два нови случая на новозаразени с коронавирус в Хасковска област са регистрирани. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Областният кризисен щаб съобщава, че новите случаи са мъж и жена с постоянна адресна регистрация на територията на община Димитровград и община Свиленград. Епидемиологичното проучване показва, че и двамата не са се прибирали в областта повече от месец.

Старско

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети дванадесет проби за наличие на коронавирусна инфекция. Седем от пробите са взети от РЗИ-Хасково по преценка на епидемиолога на контактни лица на пациент с положителен резултат. Пробите все още се обработват. Четири проби са взети от МБАЛ-Хасково и една от МБАЛ-Свиленград. Пробите са изследвани и са отчели отрицателен резултат.

174 са новите случаи на коронавирус у нас. За последното денонощие са направени 2775 PCR теста. Така общият брой на заразените в страната от началото на епидемията достигна 5914. 2664 са активните случаи. В болница са 470 души, от които 29 на интензивно лечение. През вчерашния ден са излекувани 85 души. Общо 3000 вече са се преборили с вируса.

За последното денонощие са регистрирани и 4 смъртни случая вследствие на заразяване с коронавируса. Така общият брой на починалите достигна 250.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Повдигнаха обвинение на изнасилвача, блудствал с 16-годишна
Повдигнаха обвинение на изнасилвача, блудствал с 16-годишна

Пожар в Харманли стигна до двора на три къщи (ВИДЕО)
Пожар в Харманли стигна до двора на три къщи (ВИДЕО)

Затвори