Няма нищо по-хубаво от лошото време в годината на изборите

0
Divel

Вече осем партии регистрираха в РИК-Хасково листите с кандидатите си за втория за тази година предсрочен парламентарен вот. Първи от влезлите в предишното Народно събрание документи подадоха събралите най-много гласове в страната на 11 юли от Има такъв народ. Обясниха, че сега целта им е да спечелят 3 мандата. Предстои да чуем какво ще кажат до 17 часа на 12 октомври при регистрацията си и другите, дето бяха в 46-ото народно събрание.

Върви ни на избори тази година, поредните на 14 ноември ще са 2 в 1. Дано промоцията не е: „Сега гласуваш два пъти, а след няколко месеца – още веднъж! “ Аман от предсрочни парламентарни избори, значи. Ако те продължат, ще трябва да се върнат хартиените бюлетини и те да се трият. По този начин каквото име излезе тогава, то ще влезе в парламента и така до пълното изтъркване на демократичната система.

Старско

Нека обаче не бъдем толкова черногледи. Сега за регистрацията на листите се падна облачно и дъждовно време. Може да е по вода и за избирателите и за кандидатите. Богомил Райнов е написал, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Може то да се окаже кадем за предстоящите избори и най-накрая след тях да се явим пред урните след редовните 4 години. Дай боже, че в противен случай хептен ще я закъсаме, бедни народе и не чак толкова бедни някои от вас мераклии за власт.

                                                                                                                                                                                                             

 Автор: Развигор Разколников

                                                                                         

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл: [email protected],  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!                                                         

Оставете Коментар

Предишна публикация:
ИТН: Амбициите ни в Хасково са за трима депутати/ВИДЕО/
ИТН: Амбициите ни в Хасково са за трима депутати/ВИДЕО/

Президентът Радев с ценен подарък от библиотеката в Свиленград
Президентът Радев с ценен подарък от библиотеката в Свиленград

Затвори