Николай Ставрев: Хасково е пред съдбовен избор(ВИДЕО)

0

“Беше направен опит вотът да бъде открадат. Близо 9000 бюлетини за общински съветници и за кмет са невалидни – това е почти 1/3 от гласувалите хасковлии”, заяви в свое изявление след първия тур на местните избори независимият кандидат за кмет Николай Ставрев, подкрепен от КП “Продължаваме промяната-Демократична България”, КП “БСП за България”, ПП “Ние идваме”, КП “България на регионите”, ПП “Български възход”.

Той подчерта, че първият тур на изборите е доказал нагледно съществуваща управляваща коалиция в Хасково, която се състои от ГЕРБ и ДПС.

“Срещу 6000 гласа ДПС ще получи официално двама заместник-кметове, отново главен архитект и ще оглави няколко ключови дирекции. Политиката на това управление донесе само разруха и застой в нашия град. Интересите на шепа хора надделяват над десетки хиляди други”, каза още Ставрев.

Той призова жителите на Хасково да се противопоставят на опитите вотът им да бъде откраднат и подчерта, че гражданите са изправени пред съдбовен избор.

“Гласовете на 6000 души не може да определят съдбата на над 100 000. Решението на тези, които не искат да живеят в завладяна община, е просто – излезте да гласувате тази неделя”, апелира той.

В 20,00 часа тази вечер Николай Ставрев ще отговаря на въпросите на жителите на община Хасково на живо във Фейсбук.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Проф. д-р Биянка Торньова: Станислав Дечев работи за младите хора в Хасково. Подкрепете го! 
Проф. д-р Биянка Торньова: Станислав Дечев работи за младите хора в Хасково. Подкрепете го! 

Епизод VI: Картинката е ай сиктир
Работещите в театъра излизат на протест

Затвори