Никола Арсов със загуба на Caged Steel 35

0

Хасковлията, Никола Арсов, допусна поражение от северномакедонеца Роберко Аковски на галавечерта в София от английската промоция Caged Steel 35.

Арсов се представи на много високо ниво в първия рунд и беше близо до успеха с нокаут, но гонгът спаси съперника му. В крайна сметка обаче северномакедонецът направи достатъчно успешни комбинации в другите два рунда, за да убеди съдиите, че е победител. Битката се проведе в клетка с малки ММА ръкавици.

 

Боецът от Хасково използва първия рунд за търсене на правилната дистанция и успя да я намери, за негово съжаление, чак в последните 30-ина секунди. С мощен ъперкът той подхвана печеливша комбинация и съперникът му беше безпомощно облегнат на оградата, но гонгът го спаси от сигурен нокаут.

Аковски опитваше да влиза в размени във втория рунд, но по-чистите попадения отново бяха в актива на българина. Въпреки това трябваше да се отбележи, че северномакедонецът прекара доста по-успешни три минути в клетката в сравнение с предишните му.

Двамата се развихриха истински в третата част и зарадваха зрителите със серии от тежки размени, очевидно не зачитайки никакви мисли за защита. Аковски дори имаше по-красивите комбинации в края на рунда и можеше да претендира за победа при съдийското решение. Точно това се получи и той празнуваше след обявяването на резултата.

Припомняме, че преди време Никола Арсов взе участие в атрактивна галавечер по бокс с голи ръце – виж ТУК и ТУК.

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково празнува 24 май с достойнство и вяра
Хасково празнува 24 май с достойнство и вяра

25 март е последният работен ден на депутатите
Депутатският стол е като македонската наденица

Затвори