Независимият кандидат Николай Ставрев влиза в предизборната надпревара за кмет на Хасково

0

Независимият кандидат Николай Ставрев влиза в предизборната надпревара за кмет на Хасково. Той вчера бе регистриран от Общинската избирателна комисия.

Ставрев е безпартиен и е издигнат от Инициативен комитет, председател на който е арх. Янчо Апостолов – проектант на знакови сгради в града и носител на награди за тях, както и почетен гражданин на Хасково.

Член на ИК е почетният гражданин Дойчо Кръстев – основател и първи директор на Математическата гимназия в Хасково. Продължаваме с Димо Костов, който е бронзов медалист по борба от Олимпийските игри в Монреал и отново почетен гражданин на Хасково. Членове на Инициативния комитет са също Димитър Добрев – бивш кмет на община Хасково за периода 1978-1987, журналист и носител на първата награда на Съюза на българските журналисти, и д-р Даниел Янков – специалист по кожни болести, един от най-добрите дерматолози в Югоизточна България.

Николай Ставрев е подкрепен от 5 политически и граждански формации, които застанаха зад кандидатурата му в името на по-доброто бъдеще на Хасково. Това са ПП “Българе”, която е част от Коалиция “България на регионите”, Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България”, Коалиция “БСП за България”, ПП “Български възход” и сдружение “Спаси Хасково” (НИЕ ИДВАМЕ).

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кражбите на пароли се увеличиха с 45% през изминалата година
НАП спря над 150 сайта за онлайн залагания без лиценз

ПП-ДБ в Хасково с 30 кандидати за съветници (ВИДЕО)
ПП-ДБ в Хасково с 30 кандидати за съветници (ВИДЕО)

Затвори