„Не си търси белята“ в театъра на Димитровград

0

Първото за сезона детско представление ще е днес на сцената на общинския театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград, който отвори врати след мащабен ремонт, подължил около две години.

Куклената постановка „Не си търси белята“ на Държавен куклен театър-Пловдив е от 11часа, а билети на цена от 6 лв. могат да бъдат закупени от касата на театъра.

„Не си търси белята“ в театъра на Димитровград
„Не си търси белята” е история за насекоми, преодоляване на препятствия и приятелство- малкото паяче Пипо се откъсва от нишката си и преживява много, докато намери приятел – мравката Жоро.

Продължителността на постановката е 40 минути, а препоръчителната възраст е за деца над 3 години.

Автор на детското представление е Александър Михайлов, а лежисьор- Ваня Иванова е режисьор. Сценографията е дело на Майа Петрова, музиката- на Николай Иванов. Участват актьорите Ивелин Николов и Стайко Стайков.

Следващото детско представление на сцената на димитровградския театър е на 30 септември, от 11 ч., когато отново ще гостува Държавен куклен театър-Пловдив с постановката „Незнайко в Слънчевия град“ от Николай Носов. Драматизацията и режисурата са на Елица Петкова, сценография и кукли- Иво Гикова и Ивайло Николов. Композитор е Пламен Петков. Участват актьорите: Велизар Евтимов, Стайко Стайков, Даниела Русева, Елин Стоянова и Ивелин Николов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кулинарно изложение-конкурс в село Сталево
Кулинарно изложение-конкурс в село Сталево

Към 11 часа: Най-много гласуват в Любимец, най-малко в Димитровград
Канят партиите и коалициите на консултации за определяне съставите на СИК и ПСИК

Затвори