Не бийте медицинските сестри, че няма кой да ни бие инжекции

0
Divel

НСО се престара, а МВР си зарови главата в пясъка. Така може да се охарактеризира случката с барикадиралите се медицински сестри в някогашния партиен дом.

Апропо, когато в началото на демокрацията недоволният народ подпали тази, предшествениците на НСО – УБО, никого не блъскаха и дърпаха.

Старско

В същата сграда, явно, и преди 10 ноември 1989 г., и след това, явно все са си седяли добре костюмирани дебели задни части. На тях една от сестрите онзи ден им се закани, че ще се завърне там с „Калашников”, вероятно е някаква антигрипна ваксина това в кавичките.

„Затворник, който работи получава почти колкото медицинска сестра”, похвали се наскоро изтърпял наказанието си рецидивист. „Значи, медсестрите могат да влязат в затвора и да си плащам ипотечния кредит, а през това време да дават апартамента под наем, ако имат такъв”, рече кварталният клошар на Кирил Ананиев и Деница Сачева.

След първите случаи на коронавирус в България е крайно време министър Ананиев да излезе с предложение до НСО и МВР да не бият сестрите, че няма кой една инжекция да ни удари при нужда.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Като две капки вода
Като две капки вода

Вода
Авария остави 8 села без вода

Затвори