НАП продава бистро за 456 700 лв. до посолството на Германия в София

0

Националната агенция за приходите продава бистро, частна собственост, намиращо се до посолството на Федерална република Германия в София. Продажбата е организирана и се провежда от публичните изпълнители от НАП в Хасково заради неплатени в срок публични задължения на собственика на заведението.

Обектът е с площ 248 квадратни метра и се състои от два отделни магазина с размери съответно 150 и 98 кв. м., обединени в едно помещение. Последното му предназначение е било бистро, но към днешна дата е затворено и не работи. То се намира в столичния квартал „Изгрев“, на отлична търговска локация. В съседство, освен дипломатическото представителство, има търговски обекти, офиси на банки и училища. Изградени са ел. и ВиК инсталации, както и всички останали необходими комуникации. Намира се на полуподземен етаж в масивна, монолитна сграда с осигурени хидро и топло изолации на покрива.

Оценката на бистрото е за 456 700 лв., като това е и началната цена, от която следва да започват офертите за закупуване на имота. От офиса на НАП в Хасково уточняват, че той може да бъде огледан от кандидат купувачите от 14 до 18 ноември включително, след предварителна уговорка с публичния изпълнител, който отговаря за продажбата. В същите срокове ще се приемат ценови оферти и депозит за участие в търга.

Повече информация за този и други търгове, организирани от приходната администрация може да намерите в електронния Портал за продажби на НАП. Данъчните препоръчват, за да не стига до прилагане на способите за принудително изпълнение, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
18-годишен задържан за откраднатите пушки в Харманли
Любимчани държат дрога и патрони в “Алфа Ромео”

Полицаи открили обесен мъж, нападнал комшия с нож
Полицаи открили обесен мъж, нападнал комшия с нож

Затвори