НАП Хасково продава хотелски комплекс в Родопите

0
Козирог

Хотелски комплекс в полите на Родопите обявиха за продан публичните изпълнители от НАП Хасково.
Комплексът се намира в Брацигово, в живописна котловина, която граничи на запад с Пещерската котловина и на север с Тракийската низина. Разработен е като търговски комплекс с хотел и механа. Разполага с 13 стаи, 9 от които двойни, 3 спални и един апартамент. Освен механа, обектът има и лятна градина за гости.

Общата оценка на комплекса е 343 339 лева и включва 4 отделни жилищни сгради, най-голямата от които е с площ 142.000 квадратни метра. Втората по големина къща е 128.000 квадрата, останалите две са съответно с площ 40.000 и 34.000 кв. м. В офертата са включени също така механа – 97.000 квадрата и още една сграда за обитаване. Проявяващите интерес към продажбата могат да огледат лично комплекса в рамките на една седмица – от 10 до 17 юни включително след предварителна уговорка с публичния изпълнител от Хасково, водещ търга. Също от 10 до 17 юни ще се приемат ценови предложения в офиса на НАП в Хасково, които трябва да са на стойност, не по-ниска от първоначално обявената цена 343 339 лв. До 17 юни се внася и депозит за участие в продажбата, който е в размер на 20% от началната продажна цена. Повече информация за обекта и телефон за връзка с публичния изпълнител от НАП в Хасково са публикувани в електронната страница на Агенцията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Старско

С продажбата на активи от страна НАП (недвижими имоти, превозни средства, машини и съоръжения, и др.), приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Валя Балканска откри етнофестивала в Минерални бани (ВИДЕО)
Валя Балканска откри етнофестивала в Минерални бани (ВИДЕО)

Хванаха нелегален алкохол по обява в Интернет
Крият 188 литра гориво в цех

Затвори