Най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще грейне на 3 декември

0

Най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъде запалено от самия Дядо Коледа на 3 декември 2022г. от 17.30ч. на пл.”България” в Димитровград. Пристигането на дългоочаквания гост ще бъде не по-малко впечатляващо. Очаква се той да дойде в града с АТВ, придружаван от своите помощници елфи.

Коледното дърво и цялата празнична украса в града по традиция грейва в началото на декември, за да създаде неповторима празнична атмосфера. Специално организиран за събитието Коледен базар ще отвори врати с интересни и тематични украси за предстоящите празници. Занаятчийници за гирлянди, украшения и картички ще могат да изработват малчуганите на празника. Пекарна, Поща, Гостилница и разнообразна програма ще посрещнат Дядо Коледа на площада в Димитровград.

В Коледен базар месни търговци ще предлагат ръчно изработени коледни свещи, тематични сувенири от вълна и дърво, от Пекарната ще ухае на прясно изпечени гевречета и курабийки, а в Гостилницата ще се предлагат вкусна храна и вино. Всеки желаещ ще може да си направи снимка пред атрактивен кът за снимки, за да запечата спомена от вълнуващото събитие, а Пощата на Дядо Коледа тази година отново ще очаква писмата с желания на малчуганите.

Красива програма от сцената в духа на Коледа ще радва малки и големи с популярни коледни пиеси в изпълнение на Забавно-духов оркестър и невероятно талантливата кубинка Сараи Диаз, която ще пее на няколко езика.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Камбанарията светна в оранжево
Камбанарията светва в оранжево в подкрепа на жертвите на домашно насилие

Зов за помощ! Да помогнем на 5-годишния Дани от Хасково!
Зов за помощ! Да помогнем на 5-годишния Дани от Хасково!

Затвори