Наградиха изявени ученици от ОУ “Свети Иван Рилски”(ВИДЕО)

0

61 деца от ОУ “Свети Иван Рилски” в Хасково, спечелили призови места в национални и областни конкурси, състезания и олимпиади, бяха наградени в навечерието на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Тържествената церемония започна с посрещане знамето на училището и кратка празнична програма. В словото си към учители и ученици директорът Тонка Ченгелова подчерта, че в навечерието на светлия празник, училището има много основания за гордост – 865 ученици с отличен успех, спечелени призови места в национални и областни състезания, защитени проекти, модернизирана база.

Старско

“На този празник Ви пожелавам да успеете да видите през вашите очи доброто, красивото и възвишеното около вас, да оцените важните уроци, които получавате в училище. Бъдете здрави и упорити, бъдете уверени и носете самочувствието на достойни възпитаници на училище “Св.Иван Рилски”, обърна се тя към учениците. На учителите благодари за огромните усилия, търпение, всеотдайност и обич, които раздават, за да изградят поколения от достойни, образовани млади хора. Нека успехите на нашите ученици ни носят удовлетворение и гордост”, пожела още на колегите си Тонка Ченгелова.

С грамоти и предметни награди бяха удостоени възпитаници, изявили своите способности в усвояването и прилагане на знания, умения и компетентности. Във фоайето на училището пък бе открита изложба на ученици от 5 и 6 клас, посветена на 24 май.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Тонка Атанасова: Министър Сандов направо да си назначава директорите на РИОСВ
Тонка Атанасова: Министър Сандов направо да си назначава директорите на РИОСВ

Близо 40 000 къса контрабандни цигари задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево
Близо 40 000 къса контрабандни цигари задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево

Затвори