Наградиха двама полицаи на празника на полицията

0

Двама полицаи от ПУ Симеоновград са наградени на празника на българската полиция – 8 ноември.

Със своя заповед директорът на ОД на МВР-Хасково Ангел Цанков отличава за съществен принос при изпълнение на служебните им задължения двама служителите. С „Писмена похвала“ са наградени ст.полицаите Андрей Профиров и Емил Гогов.

“Днес отбелязваме една годишна традиция – професионалния празник на българската полиция. В този ден православната църква почита пазителя на реда и законността, Свети Архангел Михаил. Нашият празник не е случайно на този ден. Според канона, Свети Архангел Михаил е пазител на душите, борец със злото. Българската полиция е изпълнителя на тази уникална мисия в днешно време, защото има ново призвание – да защитава държавността, да гарантира сигурността на гражданите, да отстоява законността и правата на гражданите, да противодейства на престъпността във всичките й форми и проявления.

Благодаря на всички Вас, за енергията и усилията, които влагате всеки ден. Благодаря Ви за честта и достойнството, с които посрещате трудностите. Благодаря Ви за смелостта да посрещате опасностите ежедневно и да изпълнявате своя дълг. Достойният труд на достойните български полицаи заслужава уважение.

Честит празник на Вас и Вашите семейства!”, се казва в обръщението на комисар Ангел Цанков.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Бомбиха бизнесдама с 3 700 лева
Полицаи в извън работно време задържаха крадци

МОСВ: Не изхвърляйте излезлите от употреба гуми на нерегламентирани места
МОСВ: Не изхвърляйте излезлите от употреба гуми на нерегламентирани места

Затвори