Над 200 пилоти от цял свят в 24-часово картинг състезание край Хасково (ВИДЕО)

0
Divel

Хасковската картинг писта се превърна в арена на битка между най-добрите картинг пилоти от целия свят, които се борят за победа на „ЕКО 24 часа на България“ – първото 24-часово състезание за издръжливост, което се провежда не само в страната, но и в целия регион.

Днес бе даден стартът на състезанието. В него участват над 200 състезатели от 15 държави, разделени в 34 отбора. Заедно с професионалните пилоти, сили ще премерят и известни личности от местните спортни и артистични среди.

Старско

В „Отборът на звездите“ са автомобилният състезател, печелил 24-часа на Нюрбургринг – Павел Лефтеров, рали пилотът и европейски шампион – Крум Дончев, световният шампион в Супер Ендуро сериите – Теодор Кабакчиев и ултрамаратонецът – Красимир Георгиев. Звездният отбор на „ЕКО 24 часа на България“ допълват известният български актьор Асен Блатечки, любимият кулинар и ТВ водещ Лео Бианки, бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър и певецът с уникален глас Рафи Бохосян. Още един специален отбор – „Еко Рейсинг Тийм“, създаден от представители на медии, служители на ЕКО България и победителите от специална онлайн игра, ще се бори за победа.

Финалната линия ще бъде пресечена утре в 13.00 часа.

Организаторите се включват и в благотворителната кампания за събиране на средства за едногодишната Йоана от гр. Хасково и ще предоставят част от средствата събрани от таксите за участие в състезанието за спешното й лечение в чужбина.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Засилени проверки за скорост до 15 октомври
Засилени проверки за скорост до 15 октомври

Офицерите от резерва на среща със зам.кмета Мария Вълчева
Офицерите от резерва на среща със зам.кмета Мария Вълчева

Затвори