МВР започна изборната кампания в Хасковска област

0

Министерството на вътрешните работи изненада партиите с (не)очакван ход в Хасково. Дирекцията в областта оглави цял зам.-шеф на ГДБОП. Защо ли? В никакъв случай няма нищо общо с официалната информация, че смененият директор Атанас Ненков ще ходи в София, за да помага с безценния си опит на министъра Гълъб за изборите.

Пратиха го в столицата, всъщност, за да се пенсионира тази година. Ако му имаха доверие, щеше да си е по-ценен в Хасковска област, иначе казано. Ако след изборите има, дай боже, редовно правителство и новият директор Любомир Николов ще си тръгне, без оранжев код за силен вятър. Дотогава каналите трябва да се следят от по-техни хора.

„Тамам се помирих с роднини и приятели и айде пак избори“, възмути се първият щъркел, кацнал в село Подкрепа, докато българският народ е кацнал на едно дърво след поредния полет над кукувиче гнездо. Даже и на Делян Добрев му омръзна от предсрочни избори и рече при регистрацията на ГЕРБ-СДС в РИК, че се надява през октомври изборите да са само местни.

Ако си мислят от БСП в Хасково, че в днешните ни редове няма да им обърнем внимание, наполовина са прави. Няма как да не отбележим, че след поредния водач на листа, според недоволни от структурите тук, кампанията на социалистите тук е свършила, преди да е започнала.

Хлацкането на предизборната халва тепърва започва. Дали избраните от нас ще ни искат прошка после? Вероятно, няма.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковлии надиграха пловдивчани в зала "Дружба"
БК “Хасково” стартира колебливо, но завърши категорично и записа нова победа

Без промяна в листата на ГЕРБ-СДС, борят се срещу инфлацията(ВИДЕО)
Без промяна в листата на ГЕРБ-СДС, борят се срещу инфлацията(ВИДЕО)

Затвори