Младежи опознават родния край

0
Divel

С виртуална разходка в Туристическия център отбелязаха предстоящия Световен ден на туризма в Хасково.

Младежите от Превантивно – информационния център по наркотични вещества имаха възможността да се потопят в света на културното наследство. Децата научиха повече за най-знаменитите забележителности в региона с помощта на презентации и видеа.

Старско

“Като жители на града на Богородица е важно да знаем за забележителностите в околността, защото това изключително много би обогатило културата ни и би ни накарало да се гордеем с емблематичните исторически паметници, славно минало и невероятни монументи, всички от които са много ценни за родината ни.

Като доброволци, ние се радваме че имахме удоволствието да посетим туристическия център и сме убедени, че тази среща ни е вдъхновила и обогатила”, сподели Нели Генова – доброволец към ПИЦНВ.

Събитието, под надслов “Опознай родния край”, се осъществи по инициатива на Общинския съвет по наркотични вещества и ПИЦНВ Хасково, както и със съдействието на ТИЦ Хасково. То завърши с подарък към доброволците и с обещание за една реална разходка из красотите на областта.

 

Автор: Йоана Аврамова, стажант

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нови 53 са заразените с коронавирус у нас, оздравели те са 276
Учителка от Харманли и още 7 новозаразени с COVID-19

Арест
Арест за тираджия, пренесъл през границата цигари за 7 милиона лева

Затвори