Младеж краде връзка банани, ударя продавачката с юмрук

0
Divel

26-годишен младеж от Хасково е задържан за кражба, съобщават от пресцентъра на полицията.

На 11 септември е получен сигнал от 60-годишна жена, че в магазин за плодове и зеленчуци в хасковския квартал “Орфей” е извършена кражба. Непознато лице влязло и взело връзка банани без да плати. Напускайки магазина мъжът ударил с юмрук в областта на лицето на продавачката.

Старско

Вследствие на проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителя на деянието, а именно 26-годишният мъж. Същият е направил пълни самопризнания. Образувано е досъдебно производство.

Отново в петъчния ден и рано сутринта в събота са извършени и две домови кражби в областния град. 58-годишен мъж е влезнал през отворен прозорец в дом, непознато лице е проникнало и е извършило кражба на сумата от 160 лв.  Сигналът е получен от 58-годишна жена от града, за това, че около 06.30 ч. е видяла в дома си непознато лице да бяга през коридора. Установено е, че лицето е проникнало чрез счупване на патрона на входната врата. Извършило е кражба на 1000 лв., които са били оставени на маса в една от стаите.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кметът с подарък за първокласниците
Кметът с подарък за първокласниците

Огнеборците честват своя празник
Огнеборците честват своя празник

Затвори