Митничари гепиха турчин с контрабандни хапчета за секс

0
Divel

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ и Териториална дирекция Южна морска откриха голямо количество контрабандни 1050 сашета сексуален стимулант в лек автомобил.

Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на 15.09.2020 г. на трасе за входящи леки автомобили от Турция.

Старско

Шофьорът, турски гражданин, е пътувал в автомобила със семейството си за Германия. На българския митнически пункт, той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране. Митническите служители откриват при извършената проверка, укрити на различни места в личен багаж в автомобила, 150 кутии, съдържащи общо 1050 сашета лекарствен продукт с надписи „KAMAGRA“ – вид сексуален стимулант.

Също в личен багаж в автомобила са открити и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол. Установено е, че недекларираните стоки са собственост на шофьора на автомобила – турски гражданин с инициали М.Т. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шофьорка подпря мотопед “Ямаха”/ВИДЕО/
Шофьорка подпря мотопед “Ямаха”/ВИДЕО/

Двама с дрога заловиха в Харманли
Заловиха кокаин в Мерцедес и димитровградчанка с марихуана

Затвори